tiistai 5. kesäkuuta 2012

Dyykkaus

Mitä kaikkea sitä voikaan löytää? Olen kierrellyt metallinkeräys ja ser-keräyslavoja kesän alussa melko tiuhaan. Tämä on kuitenkin mielestäni kanattanut.

Olen löytänyt muutaman toimivan vahvistimen joista toisesta olen tekemässä levarille kaveria jonka myös keräsin parempaan talteen. Neulahan tuosta vielä uupuu, mutta noihin halvempiin levareihin ei neulatkaan paljoa maksa.

Myös muutama toimiva cd / kasettidekki on tullut pongattua. Nämä ovat yleensä olleet suoraan toimivia ilman tarvetta korjauksille. Jos jollain on vajausta kasettidekistä niin kannattaa pistää viestiä. Voin tuollaisen pois lahjoittaa kun en itsekään ole niistä mitään maksanut.

 Halvahkot Aiwan kaiuttimet tuli levarin mukana joten enköhän noista saa ainakin testikaiuttimet korjauksille. 

Philips FA153
Kuvassa löytämäni vahvistin. Pientä liimaamista, putsaamista ja pellin suoristamista tuossa vielä olisi.

Luultavammin tämäkin oli täysin ehjä kun siitä hankkiuduttiin eroon. Kolhut ovat luultavasti tulleet ser-lavalla.

Mitenköhän ihmiset suhtautuvat dyykkaajiin? Itse en ole ainakaan vihaisia katseita saanut osakseni vaikka tulla tavaraa pengonkin, mutta internetin ihmeellisessä maailmassa olen törmännyt usampaankin vihamieliseen kommenttiin.

Omasta mielestäni omaan käyttöön dyykkaaminen on ihan ok. Korjatun tavaran myymisessä mennäänkin jo vähän siinä ja sen rajoilla, vaikka sitäkin on tullut harrastettua. Useammin en noista montaa euroa ole pyytänyt. Lähinnä sen verran että saa korjaus ja postikulut peittoon. Tutuille tuleekin lahjoitettua tavaraa mikäli en itse tarvitse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti